Contact: 075 635 16 95

Roeivlotten

Roeivlotten

roeivlot

Eisen
Havenhout Zaanstad is bekend met de eisen die verenigingen aan roeivlotten stellen. Ze moeten een zo groot mogelijk drijfvermogen bezitten, met een zo laag mogelijke vrijboord. Daarnaast moeten roeivlotten betaalbaar zijn en een lange levensduur hebben.

Al vanaf de oprichting van Havenhout (1976) produceren wij roeivlotten. De ontwikkeling van de roeivlotten is gestoeld op gedegen onderzoek, uitgebreide proefnemingen en jarenlange ervaring. Onze referenties mogen er dan ook zijn!

Afmetingen
Wij leveren roeivlotten in de breedten:
– 190 cm
– 250 cm
– 310 cm
– 375 cm

De lengte kan tussen de 300 en de 600 cm tot op de centimeter nauwkeurig door ons worden geproduceerd. Grotere afmetingen kunnen worden verkregen door de roeivlotten zijdelings of in de lengte te schakelen. Ook hier geldt dat wij als producent de exacte afmetingen naar wens kunnen aanpassen. Onze roeivlotten liggen ca. 15 cm boven het wateroppervlak. De gedegen constructie en een maximale invulling van drijfvermogen resulteert in een krachtige, stabiele én duurzame roeisteiger.  De roeisteigers kunnen geleverd worden met het FSC® keurmerk.

Door de tijd heen hebben wij gemerkt dat de uitstraling van hardhout goed past in het beeld van de roeiverenigingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op >>

FSC®

Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Hout met het FSC keurmerk is een verantwoorde keuze. Hout wordt immers met minimale inzet van energie bewerkt tot eindproduct.

Contact

Havenhout Zaanstad
Drijvende Steigers BV
Kanaalweg 5 A
1566 NA Assendelft

T: +31 (0)75-6351695