Contact: 075 635 16 95

Havenhout Zaanstad Drijvende Steigers BV

Havenhout Zaanstad Drijvende Steigers BV

havenhout

Havenhout Zaanstad Drijvende Steigers BV is sinds 1976 producent van drijvende steigers voor jachthavens, kanovlotten, roeivlotten, vlotsteigers en maatwerk. Geen enkel ander bedrijf heeft zo’n lange ervaring in het uitsluitend produceren van dit specialistische product. Het bedrijf is ontstaan aan de westoever van de Zaan, uit een familie met meerdere generaties met kennis van hout en houtconstructies.

Er is sprake van een voltooid product. Veel van de in het begin toegepaste constructies zijn ook nu nog in de producten van Havenhout terug te vinden en sommige delen zijn door jarenlange ervaring en kennis op een verbeterde manier veranderd toegepast. Door onze ervaring kunnen wij met recht zeggen de expertise te hebben om veilige, krachtige en duurzame drijvende steigers voor jachthavens te fabriceren. Omdat wij met aangepaste bedrijfsmiddelen op efficiënte wijze een eenheidsproduct vervaardigen, kunnen wij de steigerelementen gunstig prijzen.

Sinds 2009 is Havenhout Zaanstad FSC gecertificeerd. Mede daarom leveren wij regelmatig aan (semi) overheid.

Producten van Havenhout Zaanstad: zeer krachtig, duurzaam en gunstig in prijs.

Neem vrijblijvend contact met ons op >>

FSC®

Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Hout met het FSC keurmerk is een verantwoorde keuze. Hout wordt immers met minimale inzet van energie bewerkt tot eindproduct.

Contact

Havenhout Zaanstad
Drijvende Steigers BV
Kanaalweg 5 A
1566 NA Assendelft

T: +31 (0)75-6351695