Roeivlotten

Eisen

Havenhout Zaanstad is bekend met de eisen die verenigingen aan roeivlotten stellen. Ze moeten een zo groot mogelijk drijfvermogen bezitten, met een zo laag mogelijke vrijboord. Daarnaast moeten de vlotten betaalbaar zijn en een lange levensduur hebben.

Al vanaf de oprichting van Havenhout (1976) produceren wij roeivlotten. De ontwikkeling van de roeivlotten is gestoeld op gedegen onderzoek, uitgebreide proefnemingen en jarenlange ervaring. Onze referenties mogen er dan ook zijn!

Afmetingen

Wij leveren roeivlotten in de breedten:

  • 190 cm
  • 250 cm
  • 310 cm
  • 375 cm

De lengte kan tussen de 300 en de 600 cm tot op de centimeter nauwkeurig door ons worden geproduceerd. Grotere afmetingen kunnen worden verkregen door de roeivlotten zijdelings of in de lengte te schakelen. Ook hier geldt dat wij als producent de exacte afmetingen naar wens kunnen aanpassen. Onze roeivlotten liggen ca. 15 cm boven het wateroppervlak.

De gedegen constructie en een maximale invulling van drijfvermogen resulteert in een krachtige, stabiele én duurzame roeisteiger.  De roeisteigers kunnen geleverd worden met het FSC® keurmerk.

Door de tijd heen hebben wij gemerkt dat de uitstraling van hardhout goed past in het beeld van de roeiverenigingen.

Maatwerk

Door de tijd heen hebben wij gemerkt dat er vaak vraag is naar een stuk maatwerk bij roeiverenigingen. Immers, geen roeivereniging is hetzelfde. Bij Havenhout Zaanstad bent u hiervoor aan het juiste adres. Geïntegreerde roeibakken, schuin weglopende toegangsbruggen, gemonteerde hijswerktuigen en instapsteunen: we hebben het allemaal al eens gedaan!

kanosteigershavenvlotsteigers