Contact: 075 635 16 95

Particulier

Aanlegsteigers

Aanlegsteigers

Woont u aan het water en heeft u de ruimte om uw eigen boot neer te leggen? Sloep, zeiljacht of motorkruiser? Dan zijn onze aanlegsteigers wellicht een goede optie voor u.

Bekijk aanlegsteigers

Zijsteigers

Zijsteigers

Zijsteigers of vingerpieren als instapvoorziening bij uw boot. De zijsteigers kunnen worden bevestigd aan de wal, vaste steiger of uiteraard aan onze drijvende steigers.

Bekijk zijsteigers

Drijvende terrassen

Drijvende terrassen

Drijvende terrassen om 's zomers van uw plek op het water te genieten. Tevens te gebruiken als onderhoudsvlot, afmeervoorziening of om uw bootje op te trekken.

Bekijk terrassen

Preview image not available!.

Roeisteigers

Roeivlotten voor zowel particulieren als roeiverenigingen. De roeivlotten hebben een lage vrijboord en een zeer grote stabiliteit.

Bekijk roeisteigers

Kanosteigers

Kanosteigers

Kanosteigers met de ideale instaphoogte. Deze steigers bezitten een groot drijfvermogen en zijn zeer stabiel. Kleine afmetingen zijn goed mogelijk.

Bekijk kanosteigers

Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk is onze sterkste kant. Hoeken, hekken, opbouwvormen, extra drijfvermogen, vlonderboten, kampeervlotten, bruggen etc.

Bekijk maatwerk

FSC®

Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Hout met het FSC keurmerk is een verantwoorde keuze. Hout wordt immers met minimale inzet van energie bewerkt tot eindproduct.

Contact

Havenhout Zaanstad
Drijvende Steigers BV
Kanaalweg 5 A
1566 NA Assendelft

T: +31 (0)75-6351695