Maatwerk

Vakkennis

Met standaardisatie alleen ben je er niet. Detailleringen vragen vaak om maatwerk. Maatwerk kan van alles zijn: hoeken in (vlot)steigers, extra drijfvermogen, terrasboten, bruggen, niet-gangbare vormen, opbouwconstructies etc.

Om een constructie te maken die op de lange termijn bestand is tegen de krachten vanuit constante bewegingen van het water, krachten van sterke windbanden en druk van ijs, is vakkennis nodig! Wij maken al onze producten geheel zelf. Daardoor voldoen wij als geen ander aan uw specifieke wensen en eisen. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring!

Toepassingen

Naast voor de hand liggende toepassingen zoals aanlegplaatsen, worden onze verschillende drijvende steigers voor de meest uiteenlopende toepassingen ingezet. Wat dacht u van:

- drijvende wandelpaden,
- oeverbescherming,
- (openbare) recreatieplaatsen,
- broedeilanden,
- drijvende tuinen,
- drijvende picknickplaatsen,
- als pontje,
- basis voor vlaggenmasten,
- een drijvend platvorm voor kunstwerken

Uw wens

Wilt u een antislip-slijtlaag of een antislip-strip op het dekhout? Stroeve antislip looproosters als dek? Speciaal patroon dekhout? Het kan allemaal. Daarnaast kunnen wij de steigers geheel aanpassen op de inrichting van hulpmiddelen voor watersporters met een beperking.

Neem vrijblijvend contact met ons op >>

kanosteigershavenvlotsteigers