Kanosteigers

Ideale instap

Een kanosteiger is een uitkomst voor liefhebbers van de kanosport die een te hoge kade of steiger hebben om eenvoudig in de kano te kunnen stappen. De kanosteigers van Havenhout Zaanstad liggen ongeveer 25 cm boven het water (= vrijboordhoogte). Deze vrijboordhoogte van de kanosteiger is vrijwel gelijk met de vrijboordhoogte van de kano wat in- en uitstappen eenvoudig maakt.

Op het dek is een randlat geplaatst die goed houvast biedt. De kanosteigers zijn zelfdrijvend stabiel en hoeven in normaal water niet speciaal verankerd te worden. De kanosteiger kan afgemeerd worden als een vaartuig.

Afmetingen

Wij leveren elke gewenste afmeting. Echter, wij hebben ook een aantal standaardbreedten:

  • 150 cm
  • 190 cm
  • 250 cm
  • 310 cm
  • 375 cm

De lengte kan tussen de 300 en de 600 cm tot op de centimeter nauwkeurig door ons worden gemaakt. De vlotsteigers zijn schakelbaar tot elke gewenste lengte en breedte.

Kwaliteit

Bij Havenhout Zaanstad koopt u een gegarandeerd kwaliteitsproduct. De vlotsteiger wordt onder een zekere spanning gemaakt in een klembank. Na lossing uit deze mal, behoudt het vlot zijn vorm en zijn afmeting. Tijdens de bouw wordt zorgvuldig rekening gehouden met de toepassing van verschillende houtsoorten, bevestigingsmaterialen en de functionele ligging van de kanosteiger.  De kanosteigers kunnen geleverd worden met het FSC® keurmerk.

Wij bieden particulieren en verenigingen een mooi, duurzaam en functioneel product voor een betaalbare prijs!

Neem vrijblijvend contact met ons op >>

zwemsteigerzijsteigers