Aanlegsteigers

Aanlegplaats

Woont u aan het water en heeft u de ruimte om uw eigen boot neer te leggen? Sloep, zeiljacht of motorkruiser? Dan zijn onze drijvende aanlegsteigers wellicht een goede optie voor u. Onze steigers zijn zeer krachtig en bieden een veilige aanlegplaats voor uw boot.

Afmetingen

De standaardelementen worden door ons geproduceerd in de breedten:

  • 155 cm
  • 190 cm
  • 240 cm

De lengte van de elementen ligt in het algemeen tussen de 6 en 7 meter. U kunt kiezen tussen vrijboordhoogte ca. 45 cm, ca. 50 cm (standaard) of ca. 60 cm. Echter, doordat wij zelf producent zijn, kunnen we ook aangepaste afmetingen leveren. Aan de hoofdsteiger kunnen zijsteigers of vingersteigers worden gekoppeld.

Loopdek

Het bovendek van de drijvende steigers kunnen wij uitvoeren in gegroefde hardhouten dekdelen of Glasvezel Versterkt Kunststof (GVK) looproosters. Deze GVK roosters hebben een fijne maas en zijn voorzien van een antislip-grid. Centraal in de drijvende aanlegsteiger kunnen wij een mantelbuis plaatsen voor de doorvoer van leidingen t.b.v. elektriciteitsmodules en watertappunten.  De aanlegsteigers kunnen worden geleverd met het FSC® keurmerk.

Kwaliteit

Deze drijvende aanlegsteigers leveren wij aan jachthavens en overheid en kunnen onder zware omstandigheden dienst doen. U krijgt dus professionele kwaliteit geleverd, maar profiteert van het feit dat wij ons materiaal groot inkopen. Omdat Havenhout al meer dan 30 jaar dit type aanlegsteiger produceert, hebben wij inmiddels een enorme referentielijst. En u krijgt de zekerheid van een beproefd systeem.

Mocht u een bootje onder de 6 meter willen afmeren, kunt u in plaats van een aanlegsteiger ook voor een drijvend terras kiezen.

Wij kunnen naar wens aanlegringen, bolders, kikkers en stootranden aan de steiger toevoegen of los bijleveren. Voor uitgebreide informatie of referenties verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op >>

zwemsteigerzijsteigers