06/11/13

Drijvende terrassen

Drijvende terrassen

Ook in 2013 heeft Havenhout veel drijvende terrassen en steigers geleverd aan particulieren. Doorgaans begint het bij de particulier te kriebelen in het voorjaar en de interesse houdt de gehele zomer aan. Afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld veel drijvende terrassen geleverd in IJburg Amsterdam en in de nieuwe wijk Vathorst te Amersfoort. Hierboven ziet u een drijvend terras dat wij geleverd hebben in de Zaan, bij de Zaanse Schans.

Sinds dit jaar bieden wij nog een ander model vlotsteiger of drijvend terras aan. Dit type M19, is een lichtere uitvoering van de vlotsteigers die Havenhout de afgelopen 30 jaar als standaard heeft geleverd. Daardoor is dit type ook wat vriendelijker geprijsd. Het verschil zit in de dikte van de constructiebalken, het terugnemen van netto drijfvermogen en in plaats van hout met duurzaamheidklasse 1, voor bepaalde onderdelen mogelijk hout met duurzaamheidklasse 2 te gebruiken.

Dit type vlotsteiger is uitermate geschikt voor particulier gebruik op binnenwater. Ook deze drijvende terrassen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn niet te vergelijken met drijvende terrassen van een gelegenheidsbouwer. De prijs komt echter wel aardig overeen...