Contact: 075 635 16 95

Vlotsteigers

Vlotsteigers

vlotsteiger

Toepassingen
Vlotsteigers van Havenhout Zaanstad kunnen worden aangeschaft voor zeer uiteenlopende toepassingen. Te denken valt aan:

– aanlegvoorziening voor kleinere vaartuigen
– drijvende looppaden
– drijvende terrassen
– drijvende podia
– kano overstapplaatsen
– drijvende picknickplaatsen
– basis voor kunstwerken
– drijvende vluchtwegen

Opbouw
Hardhouten constructiebalken vormen de basis van het drijvend terras. Om te zorgen dat het frame goed weerstand biedt tegen tijdelijke grote krachten van bijvoorbeeld ijs en flinke golven gebruiken wij grote kopmaten. De drijvers vallen binnen het hardhouten casco en zorgen voor een ondergebracht drijfvermogen van ruim 200 kg m². De drijvende terrassen liggen ca. 25 cm boven het wateroppervlak, zijn zelfdrijvend stabiel en hoeven in normaal water niet speciaal verankerd te worden. De terrassen kunnen afgemeerd worden als een vaartuig.

Afmetingen
Wij leveren elke gewenste afmeting. Echter, wij hebben ook een aantal standaardbreedten:
– 150 cm
– 190 cm
– 250 cm
– 310 cm
– 375 cm

De lengte kan tussen de 300 en de 600 cm tot op de centimeter nauwkeurig door ons worden gemaakt. De vlotsteigers zijn schakelbaar tot elke gewenste lengte en breedte.

Kwaliteit
Bij Havenhout Zaanstad koopt u een gegarandeerd kwaliteitsproduct. De vlotsteiger wordt onder een zekere spanning gemaakt in een klembank. Na lossing uit deze mal, behoudt het vlot zijn vorm en zijn afmeting. Tijdens de bouw wordt zorgvuldig rekening gehouden met de toepassing van verschillende houtsoorten, bevestigingsmaterialen drijvers en de functionele ligging van de vlotsteigers. Uiteraard zijn onze vlotsteigers verkrijgbaar met het FSC 100% keurmerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op >>

FSC®

Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Hout met het FSC keurmerk is een verantwoorde keuze. Hout wordt immers met minimale inzet van energie bewerkt tot eindproduct.

Contact

Havenhout Zaanstad
Drijvende Steigers BV
Kanaalweg 5 A
1566 NA Assendelft

T: +31 (0)75-6351695